Walne Zebranie Członków 2018

22.05.2018 | Bartosz Radecki

Zgodnie z tym o czym wspominaliśmy w newsie o specjalnym zlocie z okazji finału Ligi Mistrzów, informujemy, że w sobotę 26 maja spotkamy się na Walnym Zebraniu członków stowarzyszenia. Walne Zebranie odbędzie się Warszawie, w Golden Floor Tower, przy ul.Chłodnej 51 (32 piętro) o godz. 13:00.

Podczas Walnego Zebrania swoje sprawozdania z działalności w roku 2017 przedstawią Zarząd i Komisja Rewizyjna. Zaprezentowane i omówione zostanie sprawozdanie finansowe, które zatwierdza najwyższa władza stowarzyszenia - Walne Zebranie Członków. W ścisłym związku ze sprawozdaniem finansowym jest także głosowanie w celu udzielenia na wniosek Komisji Rewizyjnej, absolutorium zarządowi. W najbliższych dniach udostępnione zostanie sprawozdanie finansowe.

Przypominamy także, że do udziału w Walnym Zebraniu uprawnieni są wyłącznie członkowie Stowarzyszenia. Wszelkie pytania odnośnie Walnego Zebrania i zagadnień z nim związanych prosimy kierować na adres: lukasz.gasiorek@aguilablanca.pl.

Archiwum